Over ons

Rademaker’s Poeliersbedrijf, de kip-, grill- en wildspecialist van Nijverdal en omstreken!

Al sinds 1994 hebben Hans en Linda Rademaker de poelier aan de Constantijnstraat in Nijverdal overgenomen. Sinds die tijd runnen zij de zaak met veel plezier en met passie voor hun vak. Hun doel is al die jaren een gevarieerd en veelzijdig assortiment aan te kunnen bieden, waarbij gemak voor de klant voorop staat.

We streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn steeds op zoek naar nieuwe specialiteiten. Als voorbeeld onze egyptische rolletjes, een rolletje van kipgehakt met daaromheen heerlijk gekruide kipfilet (zelf uitgesneden). Een unieke smaak, wat het meest veelzijdige stukje vlees eer aan doet. Want zo staat kip nog steeds bekend. Veel mensen zijn verbaasd over ons brede (gegrilde) assortiment, en zien nog steeds nieuwe producten. Door de jaren heen zijn we meegegroeid met het gemak voor de klant. Al onze gegrilde producten worden verpakt in speciale magnetronzakken en wij hebben ook kant-en-klare maaltijden.

Óók voor feestjes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende hapjesschalen, en ook heerlijke partypannen (speciaal voor warme hapjes). Deze pannen krijgt u in bruikleen, met een aluminium inzetschaal, waar lekkere hapjes op liggen. Ook zijn deze pannen geschikt voor het verzorgen van een complete maaltijd (nasi/bami of een stamppotbuffet)! Bij ons is er altijd een heleboel mogelijk, daar zit ook onze kracht. We doen beslist niet moeilijk, lust u een hapje niet?, dan doen we er (in overleg) wat anders op. Ook mag u bij ons een dag van tevoren nog bestellen. We vinden het belangrijk om ons te blijven onderscheiden van de supermarkten. Bij ons krijgt u de vraag of u uw kipfilet in blokjes gesneden wilt hebben of niet, zonder meerprijs. Of dat we het product bijvoorbeeld per 2 stuks voor u inpakken, heeft u er thuis geen omkijken meer naar en kan het zo de vriezer in. Op deze site is een (groot) deel van ons assortiment ook te bestellen (zie winkel/webshop).. Kijk eens rond en laat u verrassen!

Zodra het weer lente is, begint ook het barbecueseizoen weer van start te gaan. Wij bieden een ‘los’ assortiment bbq vlees aan (dit betekent dat u zelf kunt kiezen wat u wilt), maar ook al kant-en-klare pakketjes (variërend van 3-7 euro p.p.), tot een compleet verzorgde all-in bbq met evt. huur van een gasbbq en/of schoonmaken. Ook de bbq-pakketten zijn te bestellen via de webshop! Vaak is het het hele jaar rond wel verkrijgbaar, maar in de wintermaanden, vragen wij u om even te bellen voor een bbq-bestelling.

Vanaf half oktober tot medio maart hebben wij weer allerlei soorten wild op voorraad. Wij verkopen dit vanuit de vriezer, zodat we altijd een veelzijdig assortiment kunnen bieden, ook omdat de ruimte in onze toonbank maar beperkt is. Van heerlijk wildstoofvlees tot een hele haas, het is allemaal bij ons verkrijgbaar. En met de kerst blijft onze gevulde kalkoen nog altijd favoriet! Omdat de kalkoen in een braadzak wordt verpakt, kan het braden thuis niet mislukken. Elk jaar krijgen we daar veel positieve reacties op. Daarom hebben we de gevulde kalkoen in 2021 ingestuurd bij de vakwedstrijden, en er goud met ster mee behaald!

Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook veel kruiden en specerijen hebben en een stukje toko in onze winkel. Dus kijk eens rond en ontdek nog veel meer andere producten. Graag tot ziens aan de Constantijnstraat, parkeren voor de deur (aan de achterkant van het gemeentehuis) in Nijverdal!