Welkom!

In onze webshop vindt u een deel van ons assortiment, sommige producten zijn niet geschikt om vanuit hier te kunnen verkopen.. De producten die wel vermeld staan in de webshop, staan dan ook in standaard hoeveelheden en aantallen.. Uiteraard is het altijd mogelijk om de hapjesschalen en/of partypannen in grotere of kleinere hoeveelheden te bestellen.. Mocht u een product aangepast willen hebben naar uw wensen of heeft u vragen? Dan vinden wij het fijn om persoonlijk contact te hebben.. U kunt hiervoor naar de winkel komen, of ons bellen op telefoonnummer 0548-612771

Boven in het menu vindt u een kopje met folders en flyers, zoals onze hapjes- / bbq- / hapjesbuffettenfolder en kerst/assortimentslijst..

Niet alle producten van de kerst/bestellijst staan online op de webshop, dit komt omdat sommige producten minder geschikt zijn, het bijhouden van de voorraad niet mogelijk is en een aantal producten die ook niet van tevoren betaald kunnen worden, omdat deze bijv. nog gewogen moeten worden.. Wij hopen op uw begrip hiervoor en staan graag telefonisch (en in de winkel) voor u klaar om uw bestelling op te nemen en/of u te voorzien van advies!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *